Willemien Slöetjes

In 2013 zijn we in Duitsland gaan wonen. Nu na zeven jaar zijn we aardig ingeburgerd. Net even buiten het dorp op het platteland wat ik altijd graag wilde: de vergezichten, de lucht die telkens verandert, de ruimte om heerlijk te wandelen en te fietsen zonder veel andere mensen tegen te komen. ( Duitsers fietsen trouwens niet… alleen als het heel mooi weer is)

Een van de slaapkamers is uiteindelijk mijn “atelier “ geworden. Als het moet kan het omgetoverd worden tot logeerkamer. Hier breng ik veel tijd door. Naast de tuin die we heel erg fijn vinden, is dit de plek waar ik het liefst ben.
Mijn hele leven heb ik veel getekend en geschilderd, maar nu ik niet meer werk is het een bijna dagelijkse activiteit geworden.

Het liefst werk ik met verschillende materialen op doek of papier: mixed media. En tegenwoordig vind ik het heel inspirerend om intuïtief te werken.
Instagram blijkt een bron van inspiratie: de mensen, de kunstwerken en de mogelijkheden om samen te werken in een challenge. Er zijn zoveel mogelijkheden!

In dit blog laat ik mijn manier van werken zien en het uiteindelijke resultaat. Wellicht kan ik anderen enthousiast maken om het ook eens uit te proberen.